CALL ME BAMBI                       MARRIAGE IS A HUMAN RIGHT NOT A HETEROSEXUAL PRIVILEGE           


Sosem tudhatod hogy az épp aktuális szerelem meddig fog tartani, úgyhogy nem nagyon élem bele magam abba sem,
hogy ez, hosszú életű lesz! : )

Startvonal  Az alkotó maga
Lelki táplálék 
Otaku vagyok!
Apróságok rólam  Kincsesláda
Gondolatcseppek

     

Google Chrome & Firefox rulezAron Fox
Victor Hickory York
Noel Dupont
Nicholas Holstein

Patrick Sullivan
Erick Reed

Ashley Monroe
Wes Gordon
Vincent McCormack

 

Számláló
Indulás: 2007-10-08
 
AZ alkotás
Szeretnél valami nagyobb terjedelmű novellát olvasni tőlem?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Vincent McCormack
28 éves
november 23
horoszkóp: nyilas
Angol
100% seme
biszexuális
semmittevő újgazdag ficsúr
Szülei nagyon befolyásosak, magas körökben mozognak, és el vannak foglalva a hihetetlenül gazdag emberek bonyolult, és nehéz életével. A családja régi angol arisztokrata gyökerei miatt a vagyon nemzedékről nemzedékre öröklődik és most Vincenten a sor a családfán, hogy beszálljon a családi bizniszbe. Illetve hogy egyetlen örökösként, szülei legfontosabb kérésének eleget téve nekikezdjen az unokák gyártásának.
Apja : olajmágnás és politikus
Anyja : éli a celeb anyukák életét
Származását le se tagadhatná, minden egyes vonásáról a felsőbbrendű arisztokrata sznobság sugárzik. Magas, nyúlánk alkatú fiú, egy csepp izomzat nélkül. Persze ezt ő maga valami genetikus betegségnek tudja be hiszen rengeteget sportol. Golfozik és vív. ( kac kac ) Ezen felül fehér bőrú, haja tejfölszőke, amit álltalában jóifiúsan fésülve, középen elválasztva hord. Arca szív alakú, kissé hegyes arccsonttal, és orral. Keskeny vékony ajkai vannak, aminek színe csak pár árnyalattal tér el bőrétől. Hosszú csontos ujjai vannak, a sokéves zongora leckék miatt.
Már egészen gyerekkora óta tisztában van a rá váró dolgokkal, hogy egyszer majd mindaz amit a szülei felépítettek rá fog hagyományozódni, és ha nem akarja elszúrni az élete nagy lehetőségét akkor ezért tanulnia és dolgoznia kell. Ezzel egészen a tinédzserkor határáig nem is volt gond, azonban amint a hormonjai mozgolódni kezdtek, az eddig megbízható kötelességtudó Vincentből egy hisztis, akaratos, makacs, drámakirályfi vált akitől még a szülei is óva intettek mindenkit. Mondhatni a nagyreményű örökös fiú elkezdett zülleni. Ez persze pár rövidke évig teljesen helyénvalónak is tűnt, a féktelen, reggelig elnyúló bulik, a nők és férfiak sora a szobája előtt, illetve hogy több ember fordul meg Vincent ágyában egy nap mint egy forgalmasabb utca részen. Sokan próbálták jobb belátásra bírni, ami egészen a huszas évei közepéig nem sikerült, mikoris Vincent rádöbbent hogy már nem gyerek, és ha bármi őrültséget csinál akkor azt már senki nem tudja a tinédzserkor hormonjaira fogni. Habár már számtalanszor próbálta magát visszaterelni a helyes ösvényre amiről letért, ez nehezebbnek bizonyul számára mint amilyennek először gondolta. Most épp félúton van az idétlen infantilis gyerekszellemű önmaga, és a nagybetűs Életbe kilépni készülő már megérett üzletember között. Eme két státusz között ingázva Vincent azért mégis csak megőrzi a maga szokásos, sznobos lenéző valóját ami nélkül nem is lenne önmaga. Lassan harminc éves lesz, így elért arra a szintre, mikor felsőbbrendűsége miatt már nem dohányziik, nem iszik sört, nem kurvázik, hanem mindezeket sokkal inkább magához illő dolgokkal helyettesíti: kubai szivart szív, méregdrága borokkal, whiskeykkel issza le magát a sárgaföldig, és nem elégszik meg azzal ha az utcáról valakit csak úgy felszed, neki valami hiatásos kell a luxuskategóriából. Önimádata és egoizmusa oda fejlődött hogy mindenkit lenéz maga körül aki az előbb említett szerekkel él, hiszen ő ezt sokkal magasabb, kevésbé lealacsonyító és gusztustalan szinten űzi.
Kissé defektes és elferdült személyiségéhez és világképéhez az is nagyban hozzátartozik hogy aranykanállal a szájában született és úgy is nőtt fel. Az embereket egyszerhasználatos tárgyaknak tekinti, hiszen szerinte ha elég pénzt húz el mézesmadzagként az ember szeme előtt, akkor bármit megkaphat. Ebből következik hogy eléggé manipulatív és gátlástalan személyiséggel rendelkezik. Sok esetben áthágja azt a bizonyos határvonalat az embereknél, amit a legtöbb normális ember megpróbál nem megtenni, de őt még ez sem zavarja igazán. A " Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de az ellenségeidet mégközelebb." stratégia alapján él. Az üzletben szeret színészkedni és átvágni mindent és mindenkit. Ha kutyaszorítóba kerül keresi a kiskapukat, vagy megpróbál megkenni valakit ami legtöbbször beválik és akkor Vincent megmenekül. Nem szereti a nyílt erőszakot, inkább az alattomos ravasz ugyanakkor szolid és finom dolgokat preferálja, igazi profi ha erről van szó. Az emberek provokálásából él, habár az agresszió nem az ő asztala, így ha végképp rosszra fordul a helyzet és már se a csini pofi, se a dagadó pénztárca nem segít akkor egyszerűen futásnak ered. A zűrös korszakában is ezt csinálta és miután péppé verték minden alkalommal megfogadta hogy golfozás helyett kitanul valamilyen elit sznoboknak való harcművészetet.

"Minden problémára létezik megoldás, és minden helyzetben van egy mondat, amely ott és akkor a legmegfelelőbb."

Még róla
Szerinte a golf olyan sport amitől az embernek izmai lesznek.
Szerinte a vívás hasznos lehet bármiféle nézeteltérés kezelésénél. Ha az embernél ott a vívótőr persze...
Az ágya felett van egy pici kamera amivel felvesz mindent...
Szentül hisz abban hogy egy hitelkártyával még a sivatagban is meg tudna élni.
szexuális hovatartozását és életét nem szégyenli, sőt, folyton azt hangoztatja hogyha bárki kíváncsi rá Ő örömmel bevezeti az illetőt a dolog rejtelmeibe.
Allergiás az állatszőrre. Egyszer majdnem meghalt amikor felszedett az utcáról valami állatmániás idiótát és felmentek a lakására...
Gyűlöli a gyerekeket, az állatokat, a kamaszokat, az öregeket, és mindent ami képes hangot kiadni, koszt csinálni, és panaszkodni.
Rendmániás.
Szereti a fogadásokat, és a lóversenyeket.
Szerinte egy rendes férfi tiszta és ápolt, így havonta jár mani és pedikűröshöz, gyantáztatni, és szedetni a szemöldökét.
És kikéri magának hogy enyhe metroszexuális hajlama lenne.
+Lilinek skorpió patrónus
állat: ló, szarvas
autó: mindenhova magángéppel jár, vagy autóval, amit általában a sofőrje vezet. Ha valamiért ő kerül volánhoz isten óvjon mindenkit az utakon.
étel: indiai kaja
ajándék: szeret utazni, és a lóversenyeket


Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!