CALL ME BAMBI                       MARRIAGE IS A HUMAN RIGHT NOT A HETEROSEXUAL PRIVILEGE           


Sosem tudhatod hogy az épp aktuális szerelem meddig fog tartani, úgyhogy nem nagyon élem bele magam abba sem,
hogy ez, hosszú életű lesz! : )

Startvonal  Az alkotó maga
Lelki táplálék 
Otaku vagyok!
Apróságok rólam  Kincsesláda
Gondolatcseppek

     

Google Chrome & Firefox rulezAron Fox
Victor Hickory York
Noel Dupont
Nicholas Holstein

Patrick Sullivan
Erick Reed

Ashley Monroe
Wes Gordon
Vincent McCormack

 

Számláló
Indulás: 2007-10-08
 
AZ alkotás
Szeretnél valami nagyobb terjedelmű novellát olvasni tőlem?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Vincent McCormack
28 éves
november 23
horoszkóp: nyilas
Angol
100% seme
biszexuális
semmittevő újgazdag ficsúr
Szülei nagyon befolyásosak, magas körökben mozognak, és el vannak foglalva a hihetetlenül gazdag emberek bonyolult, és nehéz életével. A családja régi angol arisztokrata gyökerei miatt a vagyon nemzedékről nemzedékre öröklődik és most Vincenten a sor a családfán, hogy beszálljon a családi bizniszbe. Illetve hogy egyetlen örökösként, szülei legfontosabb kérésének eleget téve nekikezdjen az unokák gyártásának.
Apja : olajmágnás és politikus
Anyja : éli a celeb anyukák életét
Származását le se tagadhatná, minden egyes vonásáról a felsőbbrendű arisztokrata sznobság sugárzik. Magas, nyúlánk alkatú fiú, egy csepp izomzat nélkül. Persze ezt ő maga valami genetikus betegségnek tudja be hiszen rengeteget sportol. Golfozik és vív. ( kac kac ) Ezen felül fehér bőrú, haja tejfölszőke, amit álltalában jóifiúsan fésülve, középen elválasztva hord. Arca szív alakú, kissé hegyes arccsonttal, és orral. Keskeny vékony ajkai vannak, aminek színe csak pár árnyalattal tér el bőrétől. Hosszú csontos ujjai vannak, a sokéves zongora leckék miatt.
Már egészen gyerekkora óta tisztában van a rá váró dolgokkal, hogy egyszer majd mindaz amit a szülei felépítettek rá fog hagyományozódni, és ha nem akarja elszúrni az élete nagy lehetőségét akkor ezért tanulnia és dolgoznia kell. Ezzel egészen a tinédzserkor határáig nem is volt gond, azonban amint a hormonjai mozgolódni kezdtek, az eddig megbízható kötelességtudó Vincentből egy hisztis, akaratos, makacs, drámakirályfi vált akitől még a szülei is óva intettek mindenkit. Mondhatni a nagyreményű örökös fiú elkezdett zülleni. Ez persze pár rövidke évig teljesen helyénvalónak is tűnt, a féktelen, reggelig elnyúló bulik, a nők és férfiak sora a szobája előtt, illetve hogy több ember fordul meg Vincent ágyában egy nap mint egy forgalmasabb utca részen. Sokan próbálták jobb belátásra bírni, ami egészen a huszas évei közepéig nem sikerült, mikoris Vincent rádöbbent hogy már nem gyerek, és ha bármi őrültséget csinál akkor azt már senki nem tudja a tinédzserkor hormonjaira fogni. Habár már számtalanszor próbálta magát visszaterelni a helyes ösvényre amiről letért, ez nehezebbnek bizonyul számára mint amilyennek először gondolta. Most épp félúton van az idétlen infantilis gyerekszellemű önmaga, és a nagybetűs Életbe kilépni készülő már megérett üzletember között. Eme két státusz között ingázva Vincent azért mégis csak megőrzi a maga szokásos, sznobos lenéző valóját ami nélkül nem is lenne önmaga. Lassan harminc éves lesz, így elért arra a szintre, mikor felsőbbrendűsége miatt már nem dohányziik, nem iszik sört, nem kurvázik, hanem mindezeket sokkal inkább magához illő dolgokkal helyettesíti: kubai szivart szív, méregdrága borokkal, whiskeykkel issza le magát a sárgaföldig, és nem elégszik meg azzal ha az utcáról valakit csak úgy felszed, neki valami hiatásos kell a luxuskategóriából. Önimádata és egoizmusa oda fejlődött hogy mindenkit lenéz maga körül aki az előbb említett szerekkel él, hiszen ő ezt sokkal magasabb, kevésbé lealacsonyító és gusztustalan szinten űzi.
Kissé defektes és elferdült személyiségéhez és világképéhez az is nagyban hozzátartozik hogy aranykanállal a szájában született és úgy is nőtt fel. Az embereket egyszerhasználatos tárgyaknak tekinti, hiszen szerinte ha elég pénzt húz el mézesmadzagként az ember szeme előtt, akkor bármit megkaphat. Ebből következik hogy eléggé manipulatív és gátlástalan személyiséggel rendelkezik. Sok esetben áthágja azt a bizonyos határvonalat az embereknél, amit a legtöbb normális ember megpróbál nem megtenni, de őt még ez sem zavarja igazán. A " Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de az ellenségeidet mégközelebb." stratégia alapján él. Az üzletben szeret színészkedni és átvágni mindent és mindenkit. Ha kutyaszorítóba kerül keresi a kiskapukat, vagy megpróbál megkenni valakit ami legtöbbször beválik és akkor Vincent megmenekül. Nem szereti a nyílt erőszakot, inkább az alattomos ravasz ugyanakkor szolid és finom dolgokat preferálja, igazi profi ha erről van szó. Az emberek provokálásából él, habár az agresszió nem az ő asztala, így ha végképp rosszra fordul a helyzet és már se a csini pofi, se a dagadó pénztárca nem segít akkor egyszerűen futásnak ered. A zűrös korszakában is ezt csinálta és miután péppé verték minden alkalommal megfogadta hogy golfozás helyett kitanul valamilyen elit sznoboknak való harcművészetet.

"Minden problémára létezik megoldás, és minden helyzetben van egy mondat, amely ott és akkor a legmegfelelőbb."

Még róla
Szerinte a golf olyan sport amitől az embernek izmai lesznek.
Szerinte a vívás hasznos lehet bármiféle nézeteltérés kezelésénél. Ha az embernél ott a vívótőr persze...
Az ágya felett van egy pici kamera amivel felvesz mindent...
Szentül hisz abban hogy egy hitelkártyával még a sivatagban is meg tudna élni.
szexuális hovatartozását és életét nem szégyenli, sőt, folyton azt hangoztatja hogyha bárki kíváncsi rá Ő örömmel bevezeti az illetőt a dolog rejtelmeibe.
Allergiás az állatszőrre. Egyszer majdnem meghalt amikor felszedett az utcáról valami állatmániás idiótát és felmentek a lakására...
Gyűlöli a gyerekeket, az állatokat, a kamaszokat, az öregeket, és mindent ami képes hangot kiadni, koszt csinálni, és panaszkodni.
Rendmániás.
Szereti a fogadásokat, és a lóversenyeket.
Szerinte egy rendes férfi tiszta és ápolt, így havonta jár mani és pedikűröshöz, gyantáztatni, és szedetni a szemöldökét.
És kikéri magának hogy enyhe metroszexuális hajlama lenne.
+Lilinek skorpió patrónus
állat: ló, szarvas
autó: mindenhova magángéppel jár, vagy autóval, amit általában a sofőrje vezet. Ha valamiért ő kerül volánhoz isten óvjon mindenkit az utakon.
étel: indiai kaja
ajándék: szeret utazni, és a lóversenyeket


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok