CALL ME BAMBI                       MARRIAGE IS A HUMAN RIGHT NOT A HETEROSEXUAL PRIVILEGE           


Sosem tudhatod hogy az épp aktuális szerelem meddig fog tartani, úgyhogy nem nagyon élem bele magam abba sem,
hogy ez, hosszú életű lesz! : )

Startvonal  Az alkotó maga
Lelki táplálék 
Otaku vagyok!
Apróságok rólam  Kincsesláda
Gondolatcseppek

     

Google Chrome & Firefox rulezAron Fox
Victor Hickory York
Noel Dupont
Nicholas Holstein

Patrick Sullivan
Erick Reed

Ashley Monroe
Wes Gordon
Vincent McCormack

 

Számláló
Indulás: 2007-10-08
 
AZ alkotás
Szeretnél valami nagyobb terjedelmű novellát olvasni tőlem?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Nicholas Holstein                                                                                         
Raven
19 éves

november 17.
horoszkóp: skorpió
Német
50% uke 50% seme
homoszexuális
Nyomozónak tanul, részmunkaidőben a kórbonctanon dolgozik
Anyja: zongoraművész
Apja Német titkosszolgálat különleges egységének alezredese

Egyke gyerek, a szülei 15 éves korában elváltak, az apjával él, az anyját a válás óta nem látta, és nem tartja vele a kapcsolatot.
Nem túl magas vagy izmos fiú, testalkatára nézve inklább  vékony, és szálkás. Több erő van benne mint azt elsőre bárki gondolná. Általában fekete haja van, néha piros, kék vagy sötét lila festéssel. Festi magát, a szemeit szokta kihúzni szemceruzával, mivel smink nélkül csupasznak érzi magát, ezért még alváshoz sem szívesen mossa le. Senki előtt nem szeret enélkül, vagy a piercingjei nélkül mutatkozni. Körmeit mindig hosszúra és hegyesre hagyja illetve feketére festi. rengeteg piercingje van: három-három mindkét fülében, egy-egy industrial, egy-egy a szemöldökében, az orrnyergén, egy a nyelvében, egy középen az alsó ajkában. Mindkét mellbimbójában van lyuk de azokat elővigyázatosságból nem hordja. Természetesen ha már piercing, akkor tetoválás is. egy drótkerítés mintájú tetoválás van a nyaka körül, a tarkójánál egy füstölgő revoler mutat a fejére, a jobb karján türkizkék lángok vannak, a hátán néhány hulló fekete madártoll. Elől, az ágyékán, egy Ride it! felirat, hátul pedig egy Wanna ride? felirat látható. Mindegyikhez külön emlék és élmény kötődik. Különös ismertető jegyei közé tartozik a vörös kontaklencse, és a kihegyezett kissé vámpírfogra hasonlító szemfogak. Szereti az ezüst ékszereket, sok nyakláncot, és főleg koponyás gyűrűket hord de bármit ami ezüstből van és nem túl csicsás szívesen visel. A fekete szín meghatározó a ruhatárában, talán nincs is nagyon más amit hordana. Szívesen húz csőnadrágokat. Magasságát bakanccsal korrigálja.
Személyiségét egyfajta kettősség jellemzi. Múltja miatt zárkózott, és nem nagyon szeret az emberek felé közeledni, nagyon bízik az ösztöneiben ezért ha azok aztsúgják hogy még is próbáljon valaki felé nyitni, akkor megteszi. Nem szereti ha Nicholasnak szólítják, csak a szülei hívják így, egyébként a Raven nevet használja. Zene és a spiritizmus iránti érdeklődését és szeretetét anyjától örökölte. Zenei érzékének hála hamar megtalálta benne a tehetséget. Mivel Nicholas indigó gyerek, mindig is érdeklődést mutatott a kreativitást igénylő dolgok felé. Ennek hatására abba akarta hagyni az iskolát és zenész akart lenni, azonban az apja egy jól irányzott mozdulattal ripityára törte a fiatal fiú álmait, így fordult még is a nyomozói munka felé. Rögtön a szülei válása után kezdett el gyökeresen megváltozni a világ felé mutatott arca. Az apja egyik munkatársa ( férfi ) megerőszakolta, és minden bizonnyal emiatt néz ki Raven úgy ahogy. Gyerek fejjel csak próbált mindenkit távol tartani magától, és ennek legegyszerűbb módja az volt, ha minél ijesztőbbé próbál válni hogy az emberek elkerüljék. A hozzáállása az első normális kapcsolata után változott meg és nyílt meg a fiú személyisége is mások felé. Sok sebet visel magán, mind mentális mind fizikai értelemben. Még a kapcsolata előtt volt egy nehéz időszak az életében, mikor önmaga vagdosásával próbálta oldani a magában felgyülemlett feszültséget. A hegei még meg vannak a csuklóján, de szerencsére ez a szokását már kinőtte. Az apja a kis "icidens" után egy német bentlakásos fiú iskolába helyeztette át ahol szinte a nap 24 órája alatt megfigyelés alatt állt. Pechére itt is megtalálta azt a dolgot amibe nem kellett volna belenyúlnia. Mindig is érdekelte őt a halál gondolata így került kapcsolatba a közeli orvosi egyetemen tanuló két éltanulóval, Wessel és Normannel. A kórbonctanra jártak át esténként hogy egymáson kísérletezzenek, ami leginkább egymás szívének leállításából állt. Persze a megfelelő műszerek és körülmények miatt végül mindig sikerült visszahozniuk a társukat. Raven volt az első hármuk közül aki megpróbált kiszállni ebből az egészből a hallucinációk miatt amik a hallban eltöltött másodpercek után kezdték kísérteni. Úgy hitte le tudja állítani a másik két társát is de megpróbálkoztak nélküle is a dologgal amely Norman halálával végződött. Wes mentálisa összezuhant a veszteségtől és a meghurcoltatástól hiszen rendőrségi ügy lett belőle. Raven, apjának kapcsolatainak és befolyásának hála kimaradt az ügyből, de hogy még véletlenül se vetüljön rá a bűnrészesség gyanúja, teljesen megszakította a kapcsolatait az ottaniakkal. Így végül mikor befejezte az akadémián nyomozói tanulmányait az apja kezei alatt talált helyet magának az életben. Talán a megrázkódtatások miatt kapcsolataiban nem feltétlenül a szerelmet keresi, egyszerűen jól akarja érezni magát, mert úgy gondolja ő az akinek ez már végképp kijár.
Korához képest nagyon okos, rengeteg versenyen részt vett amiket általában meg is nyert, de neki a különböző oklevelek és elismervények csak porfogók.

" Ami nem öl meg, az erősít."

Még róla.

Egyedül a talpán csikis.
Írtózik a csili-vili buziktól.
Nem hisz a házasságban, hisz a szüleié is tönkrement.
Drogot életében csak egyszer próbált de annak is katasztrofális vége lett.
Az apja szerint nem normális hogy egy fiú így öltözködjön.
Olvasáshoz szemüveget hord.
+ Lilinek: kígyó patrónus XD
állat: skorpió, kígyó, dobermann, denevér
autó: terepjárók
étel: fűszeres, csípős étele
ajándék: ruhák, könyvek, leginkább krimi témakörben

Mert van akit a múlt örökre kísért.

 


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok