CALL ME BAMBI                       MARRIAGE IS A HUMAN RIGHT NOT A HETEROSEXUAL PRIVILEGE           


Sosem tudhatod hogy az épp aktuális szerelem meddig fog tartani, úgyhogy nem nagyon élem bele magam abba sem,
hogy ez, hosszú életű lesz! : )

Startvonal  Az alkotó maga
Lelki táplálék 
Otaku vagyok!
Apróságok rólam  Kincsesláda
Gondolatcseppek

     

Google Chrome & Firefox rulezAron Fox
Victor Hickory York
Noel Dupont
Nicholas Holstein

Patrick Sullivan
Erick Reed

Ashley Monroe
Wes Gordon
Vincent McCormack

 

Számláló
Indulás: 2007-10-08
 
AZ alkotás
Szeretnél valami nagyobb terjedelmű novellát olvasni tőlem?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Noel Dupont
19 éves
március 14.
horoszkóp: halak
Francia
25% seme 75% uke
biszexuális
Egyetemen tanul, kitudja minek, nincs kifejezetten életcélja.
Szülei meghaltak egy repülőgép balesetben. Családját rokoni szálak fűzik a maffiához, amitől ő inklább elzárkózik, és van egy nővére, Sharlotte.
Anyja : mesterlövész / -
Apja : hacker / -
Nagyon vékony, tejfölszőke hajú, kék szemű, igazi nádszál alkatú fiú. Nem túl magas, ezt a hatalmas pofájával korrigálja. A hátán, a lapockái között van egy angyalszárnyas tetoválása.
Gyerekkora óta mentális problémákkal küzd, melynek anyja szerint a nővére az oka, aki gyerekkorában mondhatni rettegésben tartotta. Van egy sebhely a térdén amit a nővére Sharlotte okozott. Noel olyan hét éves lehetett mikor a lány belelőtt a térdébe egy fegyverrel, csak mert  fiú levágta a babái haját. Valószínűleg a két testvér közti ok nélküli ellenségeskedés, rivalizálás és utálat miatt Noel egész gyerekkorát bűntudatban élte le. Mindigis úgy érezte, nővére az őt ért sérelmek miatt bünteti. A lelkiismeretfurdalása vezetett el a betegségig ami szép lassan alakult ki nála, így most évekkel később ha bármi az ő hibájából történik, az agya egyszerűen bek
attan és teljesen kikapcsol. Másnap általában nem emlékszik arra hogy mit művelt ebben az állapotban,csak a sebeket veszi észre a tenyerén és az alkarján mikor már észhez tért. Természetesen ezek nem mély sebek, és a legkevésbé sem azért ejti ezeket magán hogy felvágja az ereit. Már rengetegen, többek közt a szülei is próbálták rávenni arra hogy vizsgáltassa ki magát de Noel túlságosan is fél a vizsgálat eredményétől. Szüleit tizenhat éves korában veszítette el, ekkor töltözött el nővérével Franciaországból. Azóta Sharlotte-t is elszólította mellőle az élet, és végleg egyedül maradt. Talán a családi tragédia az oka annak hogy egy férfi mellett próbál helyet találni magának. Volt már kapcsolata lányokkal is de pofátlansága és bunkósága miatt eddig mindenkit elüldközött maga mellől. Akaratos nagyképű kiskirály típusú személyisége van, olyan fiú, aki mindent és mindnekit magának akar, ráadásul el is hiszi magáról hogy az ő lábai előtt hever az egész világ. Mogorva, önző, elkényeztetett, és álltalában csak a szexre kell neki mindenki. Gyűlöli ha megalázzák és ha beletipornak az önbecsülésébe.
Hosszú távra nem tervez senkivel sem. Furcsa fétise h
ogy szereti síri látni az embereket. Főleg ha az valaki ő miatta sír. Talán van egyfajta szadista része a beteg kis lelkének. Különös hobbijai közé tartozik a főzés, sütés, és a fegyverek. Az amerikai lakása alatt a pincében, egy hangszigetelt privát lőtermet rendezett be magának. Kicsit talán paranoiás, hiszen mióta egyedül él a cipőjében mindig tart magánál egy mini kézifegyvert.
Minden reggel kakaót iszik, és mellé cigarettázik. Szereti belemártogati a cigarettát és a végét rágcsálni anélkül hogy meggyujtaná.

"Olyan vagyok mint egy szűrő. Érzelmek folynak át rajtam."

Még róla.
Vonzódik a borostás izmos testalkatú, széles vállú és mellkasú férfiakhoz.
Általában nem törődik partnerei kielégültségével.
Nem szereti ha a szőke haja alapján valami égből alápottyant kisangyalnak nézik.
Az egyetlen akivel nem mer szemtelenkedni, és aki a frászt tudja hozni rá az a nővére.
+ Lilinek: farkas patrónus XD
állat: medúza
autó: inkább a hajókat szereti
étel: semleges ízek, de gyakorlatilag mindenevő
ajándék: szégyen szemre oda van a gyertyákért, kölnikért, és a francia pezsgőért

Mert néha mindenki érzi a késztetést.
 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG