CALL ME BAMBI                       MARRIAGE IS A HUMAN RIGHT NOT A HETEROSEXUAL PRIVILEGE           


Sosem tudhatod hogy az épp aktuális szerelem meddig fog tartani, úgyhogy nem nagyon élem bele magam abba sem,
hogy ez, hosszú életű lesz! : )

Startvonal  Az alkotó maga
Lelki táplálék 
Otaku vagyok!
Apróságok rólam  Kincsesláda
Gondolatcseppek

     

Google Chrome & Firefox rulezAron Fox
Victor Hickory York
Noel Dupont
Nicholas Holstein

Patrick Sullivan
Erick Reed

Ashley Monroe
Wes Gordon
Vincent McCormack

 

Számláló
Indulás: 2007-10-08
 
AZ alkotás
Szeretnél valami nagyobb terjedelmű novellát olvasni tőlem?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Victor Hickory York
26 éves
február 2.
horoszkóp: vízöntő
Ír
100% uke
hetero, bi, majd homoszexuális
Egy ügyvédi irodánál dolgozik New Yorkban
Szülei mindketten tősgyökeres írországi lakosok, akik egy a szakadék szélén egyensúlyozó ügyvédi irodát próbálnak megmenteni a csődtől. Mindketten erősen hajaznak a jó ír szokásokra. Probémáikat inklább elhallgatják és palástolják.
Van egy húga, Ellie, aki 12 éves. Anyja hosszú egyenes fekete haját örökölte és fehér bőrét.
Apja : ügyvéd
Anyja : ügyvéd
Még tizenhét évesen szinte gyerek fejjel sikerült összefeküdnie a legjobb barátja nővérével, akitől született egy gyereke Sam. Ő már a legelején elmondta hogy nem tart igényt a kisfiúra ezért nem vesz részt az életében sem.
Elég magas, nyúlánk fiú, barna szemmel, barnás-vöröses hajjal, és sápadt bőrrel. Olvasáshoz szemüveget visel, és imádja az öltönyeit amik szinte a szivárvány összes undorító színében megtalálhatók a szekrényében. A kedvencei közé tartozik egy türkizkék és egy padlizsán lila darab. Elég konzervatív figura, azonban nem szeret a tömeg szürkeségébe süllyedni. Egyéniségére öltözködésével hívja fel a figyelmet. Tárgyalásokon persze visszafogja magát, hiszen neki mindenben a munka az első. Romantikus egyéniség aki saját elmondása szerint keresi a másik, rendetlenebb felét. Nem megy bele egyéjszakás kalandokba, mindigis a nagy Ő-re várt. Eddig az összes kapcsolatában a mindigis áhított nagy szerelmet látta, de ez eddig sosem teljesült be, és mindig nagy csalódással záródott. Írországban született, oda is járt iskolába és ott végezte el egyetemi tanulmányait is. Egész életében arra készült, hogy majd a szüleitől ő veszi át a családi vállalkozást, de ez eddig nem történt meg, ugyanis miután megszerezte a diplomáját New Yorkba utazott hogy bizonyítson, főként magának. Nem szeretett volna ugyanúgy romlásnak indulni mint a családja, így egy kontinensnyi távolsággal próbálja elkerülni a közelségüket. Évente talán egyszer hazalátogat húgához aki még csak most járja az álltalánost.
Amerikát nem csak azért szereti mert így távol lehet a szüleitől, hanem mert megtanította hogyan álljon a saját lábára és hogyan legyen a saját erejéből sikeres. Mikor becsatlakozott az ügyvédi irodához mindneki aszerint ítélte meg hogy honnan jött, illetve mikor kiderült róla hogy meleg megpróbálták beskatulyázni és ellene fordítani de szerencsére Victor volt elég erős ahhoz hogy ezt a maga javára fordítsa és a későbbiekben a segítségére váljon. Mikor kicsit sikerült megszednie magát, és elkezdett terjedni a hírneve rászokott a sznob dolgok imádatára. Többek között szereti a jó borokat, az ínyenc ételeket. Egy tökéletes randi számára gyertyás vacsorából áll, esetleg színházból. Szereti ha kedveskednek, ha bókolnak neki, és szereti az olyan apró csacsiságokat mint a vörös rózsa, a finom illatú kölnik és ami minden szerelmes lány szívének kedves természetesen a szív alakú bonbon.
Szinte csak sznob társaságokba jár el és telis tele van mindenféle álszent sznob barátokkal akikkel egymás előtt próbálnak felvágni minden egyes lehetséges dologgal, legyen az egy jobbfajta szivar, egy festmény, egy drága szőnyeg, szobor, vagy bármi. A lényege ezeknek a partyknak igazából csak aláásni a más gazdagságát, vagyonát és az orra alá dörzsölni hogy valakinek még ennél is több van, anélkül hogy különösebben a zsebébe nyúlt volna az ember. Victor bármennyire is úriembernek tartja magát, kicsinyes módon szereti ezeket az összejöveeleket. Persze normális esetben senkinek nem kérkedne a vagyonával.
A drága borok és személyre szabott öltönyök mellett még egy magánnyomozóra is telik neki. Egy Ms Shaker nevű nő dolgozik neki csak azért hogy a pártfogoltjai vagy éppen az ellenlábasai után szaglásszon helyette. Hogy Victornak még véletlenül se kelljen bepiszkolnia az öltönyét. Ms Shaker régi barátja, még Írországban ismerkedtek meg. Mikor Victor karrierje fellendülőben volt ő maga hozatta ide New Yorkba, kizárólag azért hogy neki dolgozzon. Ezzel azonban nagy veszélyt is válllt magára hiszen régi barát lévén Ms Shaker ismeri Victor minden titkát és hibáját, többek között azt is hogy már egészen tinédzser kora óta drog problémái vannak. Ezt mostanra sikerült odáig csökkentenie hogy csak akkor használ ilyen szereket ha már nem bírja a munkája okozta stresszt és muszáj valahogy kikapcsolódnia.

"Soha nem akartam olyan klubhoz tartozni, amelyik elfogadott volna tagjának."

Még róla
Jó ír fiúhoz méltóan nem veti meg az italt.
Nagyon büszke amiért egyedül fel tudta építeni a karrierjét, ezért legtöbbször senkitől nem fogad el segítséget.
Gyűlöli a Hickory nevet.
Sam, a fia laktózérzékeny.
Szereti a festék illatát.
Hajlamos depresszióba esni, persze ezt szigorúan csak négy fal között hajlandó megengedni magának.
Lakásában berendezett magának egy dolgozószobát, amiben kínosan rendben tart mindent.
Gyerekkorában megtámadta egy kutya ezért fél a nagytestű ebektől.
Nem dohányzik, viszont a szivarokat szereti.
+ Lilinek: vidra patrónus XD
állat: jégmadár, kolibri
autó: nem való neki, ahhoz túl szétszórt
étel: szokatlan, egyedi ízek, egzotikus gyümölcsök
ajándék: különleges, furcsa vagy okos szerkentyűk, extravagáns ruhák, kiegészítők

Mert van aki eléri a célját.

 


Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony